مشتریان ماهان طب

ماهان طب، شرکتی پیشرو در تولید محصولات یکبار مصرف پزشکی، با مشتریانی پر از اعتماد که از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در سراسر کشور تشکیل شده است، همراه است. این محصولات به دلیل کیفیت بالا، قابلیت استفاده‌ی آسان و همچنین تأییدیه‌های قانونی، از طرف مراکز درمانی و کاربران عادی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در ماهان طب، تلاش می‌کنیم تا با برگزاری آزمایش‌های کنترل کیفیت دقیق و استفاده از تکنولوژی‌های روز، محصولات با کیفیت بالا را با قیمتی رقابتی به مشتریان خود ارائه دهیم. ما به دنبال این هستیم که با ارائه‌ی محصولاتی امن و مطمئن، به عنوان یکی از انتخاب‌های اصلی مراکز درمانی و بیماران، در تأمین بهترین خدمات به صنعت بهداشت و درمان کشور، دخیل شویم.

ماهان طب، در تلاش است تا با ارائه‌ی محصولاتی با کیفیت بالا و همچنین به روز رسانی دائمی روش‌های تولید، از مشتریان خود حمایت کند و آنها را مطمئن سازد که در تأمین بهترین محصولات پزشکی، همیشه در کنارشان خواهیم بود.

اگر شما هم به دنبال تأمین بهترین محصولات پزشکی یکبار مصرف هستید، ماهان طب آماده‌ی ارائه‌ی خدمات به شما هستیم. با ما تماس بگیرید و از بهترین‌ها بهره‌مند شوید.

بیمارستان امام خمینی

مجتمع بیمارستان امام خمینی تهران یک بیمارستان آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران است. ساختمان اصلی این مجموعه بیمارستان از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های ایران به سبک امروزی است و از لحاظ اقدامات درمانی بزرگ‌ترین بیمارستان خاورمیانه می‌باشد. این مجموعه شامل چندین بیمارستان: امام خمینی، بیمارستان ولیعصر، انستیتو کنسر، مرکز تصویربرداری و مجتمع درمانگاهی و اورژانس می‌باشد.

اطلاعات بیشتر…

emam-khomeini-hospital

مرکز قلب تهران

مرکز قلب تهران بیمارستان تخصصی قلب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این مجموعه درمانی در خیابان کارگر در محله امیرآباد تهران و مجاور بیمارستان شریعتی قرار گرفته‌است. این بیمارستان پس از مرکز قلب رجایی دومین بیمارستان تخصصی قلب تهران و ایران به‌شمار می‌رود.

اطلاعات بیشتر…

markaz-ghalb-e-tehran

بیمارستان آرش

در سال 1350 شخصی به نام هرمز آرش ساختمان بیمارستان را که به صورت پلی کلینیک به نام روئین تن آرش، وقف جمعیت هلال احمر نمود و در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس تصویب هیات دولت موقت در مورخ 26/12/57 به وزارت بهداشت واگذار گردید. وزارت بهداشت آن را به سازمان منطقه ­ای بهداری استان تهران واگذار نمود که تا نیمه اول سال 1364 در اختیار آن سازمان بود و از نیمه دوم سال 1364 از سازمان منطقه ای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران واگذارگردید که پس از واگذاری از صورت پلی کلینیک به بیمارستان آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و درمانی تبدیل گردید که با 105 تخت فعال در رشته تخصصی زنان و زایمان فعالیت خود را ادامه داد.

اطلاعات بیشتر…

Arash-hospital

بیمارستان شریعتی

بیمارستان دکتر شریعتی از جمله بیمارستان‌های عمومی مجهز در تهران است. این بیمارستان در آذرماه سال ۱۳۵۲ در زمینی به مساحت ۷۲٬۰۰۰ مترمربع تأسیس گردید. این بیمارستان دارای ۸۵۷ تخت ثابت است که ۵۹۹ عدد از آن‌ها فعال هستند. تعداد اعضای هیئت علمی ۱۰۵ نفر و تعداد پرسنل پرستاری ۴۷۵ نفر است. تعداد مراجعین سرپایی و بستری بیمارستان سالیانه حدود ۱۳۶۰۰۰ نفر است.

اطلاعات بیشتر…

بیمارستان شریعتی

مرکز طبی کودکان

ساخت بیمارستان مرکز طبی کودکان در سال 1337 توسط مرحوم دکتر حسن اهری پیشنهاد شد. ایشان فکر ساخت این مرکز را رهاورد سفری دانست که به همراه مرحوم دکتر محمد قریب، بنیانگذار طب نوین اطفال ایران، به شهر مونترال کانادا برای شرکت در نهمین کنگره بین المللی بیماری های کودکان داشتند. در این سفر ایشان از بیمارستان های کودکان آن شهر و شهر تورنتو و چند مرکز علمی ویژه کودکان در امریکا بازدید داشتند.

اطلاعات بیشتر…

markaz-tebbi-kodakan

داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی

در سال 1359 دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین دانشگاهی که نسبت به تربیت داروساز و ایجاد دانشکده داروسازی اقدام نموده بود، برآن شد تا جهت کارآموزی عملی و حرفه ای دانشجویان داروسازی ، عرصه های آموزش کاربردی را فراهم نماید . در راستای تحقق این هدف تاسیس این داروخانه ها در حقیقت برآورده کردن نیاز دانشکده داروسازی به عرصه مناسبی برای کارآموزی دانشجویان بود.

اطلاعات بیشتر…

daneshgah-oloompezeshki